20-02-18

Zeebaarsfilet met tomatencoulis

 

 

2 personen

 

Benodigdheden:  2 zeebaarsfilets(naargelang de eetlust) – 200gr tomatencoulis – 2 el olijfolie – zout –  30 groene olijven – peper – 1 bosje peterselie - tagliatelle

Tomatencoulis: 2 uien – 2 teentjes knoflook – eventueel 4 tomaten – tomatensaus Miracoli

Bereiding:

  1. Voor de tomatencoulis eerst de gesnipperde uien & knoflook laten kleuren in een beetje olijfolie. De verse tomaten in vieren snijden en toevoegen. Daarna de tomatensaus van Miracoli toevoegen en verder laten sudderen. Eens klaar in de blender doen en fijn mixen. Later de fijngehakte olijven toevoegen.
  2. De peterselie mixen en verdunnen met een beetje water om het mixen te vergemakkelijken.
  3. De zeebaarsfilets in de stoomschaal leggen, kruiden met peper & zout. 15 minuten laten stomen.
  4. De tagliatelle koken zoals vermeld op de verpakking.
  5. Een inox ringetje in het midden van een bord leggen. Hierin de saus met tomatencoulis scheppen, hierop de zeebaars leggen en er rond wat peterseliesaus scheppen.

 

16:28 Gepost door Colombine in Visgerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.