30-12-17

Kippenboutjes in een pittige kruidensaus

 

 

Duur: 35 min

Benodigdheden: 500gr kippenboutjes – ½ kl. harissapasta – 2 el bloem – 4 el mayonaise – 1 el bieslook – 1 el gehakte peterselie – 1 kl. cayennepeper – 1 kl. kerriepoeder – 1 kl. komijnpoeder – 1 kl. kurkuma – olijfolie – zout & peper

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng cayennepeper met kerriepoeder, komijnpoeder, kurkuma en bloem. Kruid met peper en zout.
  2. Bestrooi de kippenboutjes met het mengsel, besprenkel met olijfolie en schep om tot alle boutjes goed gekruid zijn. Bak ze krokant in de oven. Draai regelmatig om.
  3. Meng de mayonaise met de harissa en de gehakte kruiden.

 

 

 

 

12:28 Gepost door Colombine in Tapas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.