17-12-17

Tongfilets met citroen en olijven

 

2 personen

 

Benodigdheden: aardappelpuree – 8 tongfiletjes – 1 citroen of limoen in fijne plakjes – 250gr kerstomaten – 2 el groene olijven in plakjes -  1 el bloem – verse gehakte bieslook

Bereiding:

  1. Snij de citroen of limoen in fijne plakjes. Hak de bieslook.
  2. Schil de aardappelen. Kook ze en pureer ze. Meng de aardappelpuree met de bieslook. Hou warm.
  3. Wentel de tongfiletjes door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Bak ze samen met de gehalveerde kerstomaatjes in olijfolie. 2 à 3 minuten aan elke kant.
  4. Verdeel de vis over de borden en beleg met de plakjes citroen of limoen en de olijven.

Serveer met de aardappelpuree.

 

 

 

14:49 Gepost door Colombine in Visgerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.