22-11-17

Tajine van vis met paprika

2 personen – Voorbereiding: 10 min – Bereiding: 50 min

Benodigdheden: kabeljauwhaasje voor 2 personen – aardappelen – 1 kleine groene, rode & gele paprika in reepjes gesneden – 1 rode ui – 1 soeplepel kurkuma – peper & zout – 1 klein glaasje droge witte wijn

Bereiding:

  1. De aardappelen gedurende 10 minuten koken in kokend gezouten water. In geen te grote stukken snijden. Ze moeten praktisch gekookt zijn.
  2. Ze laten uitlekken en onderaan in de tajine leggen. Daarop de vis plaatsen, kruiden met peper & zout en de reepjes paprika. Een goeie dosis kurkuma erover strooien. Een glaasje droge witte wijn erbij gieten en de rode ui in ringen erop leggen.
  3. In een koude oven plaatsen. Dit gedurende ongeveer 40 minuten op 180°. Bij het openen van de tajine de saus over de vis gieten.

Lekker met een stukje brood erbij.

 

 

20:26 Gepost door Colombine in Tajine | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.