22-11-17

Gegratineerde coquillettes met hesp en champignons

2 personen – Voorbereiding: 20 min – Bereiding: 15 min

Benodigdheden: 300 gr coquillettes – 250gr gekookte hesp – 250gr champignons – 75gr gruyère – 1 lookteentje – 2 soeplepels droge witte wijn – 2 soeplepels olijfolie – 15 cl room – boter om de ovenschotel in te wrijven

Bereiding:

  1. De coquillettes laten koken zoals vermeld op de verpakking. Ze laten afkoelen. Ondertussen het lookteentje en de champignons in kleine stukken snijden. Ze laten sudderen op een zacht vuur in de olijfolie en de witte wijn gedurende ongeveer 10 minuten. Nadien de pasta erbij voegen.
  2. De hesp in kleine stukjes snijden. Toevoegen aan de vorige bereiding, alsook de room. Het vuur minderen en laten sudderen de tijd om de ovenschotel in te wrijven met boter.
  3. De oven voorverwarmen op 240°C. De bereiding in de ovenschotel gieten. De geraspte kaas over de bereiding strooien en in de oven plaatsen gedurende 15 minuten zodat het goed gekleurd is.

 

 

 

 

20:41 Gepost door Colombine in Pastagerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.