16-10-17

Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat

 

 

2 personen – Duurtijd: tussen 15 en 30 minuten

Benodigdheden: 3 grote puntpaprika’s – olijfolie – 2 bollen mozzarella – 1 handvol kerstomaatjes – peper & zout – basilicum –  pijnboompitten – stokbrood – gemengde sla

Bereiding:

De paprika’s in de lengte in 2 snijden. De zaadlijst verwijderen.

2 à 3 halve paprika’s p.p.

De oven voorverwarmen op 180°C.

Olijfolie in een ovenvaste schotel doen. De paprika’s erin leggen. Een scheutje olijfolie over de paprika’s gieten.

De mozzarella in kleine stukjes snijden. De kerstomaatjes wassen en in 2 snijden.

De paprika’s vullen met afwisselend een stukje mozzarella en een half kerstomaatje. Nog een klein beetje olijfolie erover gieten. Kruiden met peper en basilicum. Pijnboompitten erover strooien.

15 minuten in de voorverwarmde oven.

Opdienen met gemengde sla, vinaigrette en geroosterde pijnboompitten.

Lekker met stokbrood of volkoren brood.

 

 

 

14:40 Gepost door Colombine in Vegetarisch | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.