01-09-17

Gevulde ananas met kipsalade

 

2 personen

Benodigdheden: 1 ananas – 300gr kipfilet – 1 eetlepel olijfolie – ½ rode paprika – 2 eetlepels mayonaise – ½ eetlepel kerriepoeder – zout

Bereiding:

Halveer de ananas in de lengte en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Zorg dat de schilhelften heel blijven.

Snijd de kipfilets in stukjes.

Verhit de olie in een pan en bak de kipblokjes ongeveer in 5 minuten al omscheppend gaar.

Was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd hem in blokjes.

Meng in een  kom de mayonaise met de kerriepoeder en breng op smaak met zout.

Schep de ananasstukjes, kip en paprika door elkaar samen met de kerriemayonaise.

Schep de salade in de schilhelften van de ananas.

Lekker met stokbrood.

 

 

16:05 Gepost door Colombine in Gevogelterecepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.