23-07-17

Varkenshaasje op de barbecue

 

2 personen – 3 uur marineren

Benodigdheden: 1 varkenshaasje – 1 handvol verse rozemarijn – 1 el honing – 2 el mosterd – barbecuekruiden – peper & zout

Bereiding:

  1. Kruid het vlees met peper en zout. Bestrijk het met een laagje honing. Doe daar een laag mosterd overheen en werk af met een handvol fijngesnipperde rozemarijn. Wikkel het vlees in vershoudfolie en laat het 3 uur marineren in de koelkast.
  2. Verpak het vlees in een papillot van aluminiumfolie. Kruid bij met barbecue- of vleeskruiden
  3. Laat het garen op de barbecue tot het vlees rosé is. Ongeveer een 20-tal minuten.

Lekker met een koude boontjessalade met dressing en aardappelen + kruidenboter.

12:27 Gepost door Colombine in Barbecue | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.