18-07-17

Gegrilde varkenskoteletten met zwarte tapenade

 

 

 

 

 

2 personen – Totaal bereidingstijd: 30 min

Benodigdheden: 2 varkenskoteletten

Voor de saus: 2 koffielepels zwarte tapenade – 1 koffielepel tomatenpuree – 1      sjalotje fijn gesneden – 1 soeplepel kappertjes – 3 soeplepels olijfolie – 1 soeplepel citroensap – peper

Bereiding:

  1. De koteletten grillen op een middelmatig vuur. Rekenen op 5 minuten per kant, alles hangt af van de dikte van je kotelet.
  2. Terwijl het vlees grilt, kan je de saus maken. Dus alles mengen.
  3. Eens het vlees gebakken is, het in een ondiepe schaal leggen. Het goed inwrijven met de saus. De schaal bedekken met aluminiumfolie. Laten rusten gedurende een 10-tal minuten.

Warm opdienen met de groente van je keuze.

 

 

 

16:09 Gepost door Colombine in Varkensvlees | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.