13-07-17

Scampispiesjes met couscoussalade

2 personen

 

30g gepelde scampi’s – 4 teentjes knoflook – 1 citroen, in 8 partjes – 150g couscous – 1 tomaat – ½ komkommer – 1 el gehakte peterselie – olijfolie – cayennepeper – peper en zout

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Vermeng de scampi’s met 2 el olijfolie, de teentjes look geplet en in 2 gesneden, de citroen, peper en zout. Rijg alles aan spiesjes.
  3. Roer de couscous los met een vork. Snij de tomaat en komkommer in blokjes.  Roer ze door de couscous, samen met de gehakte peterselie.  Kruid met een weinig cayennepeper en zout.
  4. Gril de spiesjes 2 minuten en serveer ze met de couscoussalade.

19:56 Gepost door Colombine in Schaaldieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.