16-06-17

Spinazie met spiegelei en croutons

 

 

2 personen – bereiden: 25 minuten

Benodigdheden: 2 sneden brood – boter – 1 middelgrote ui, in dunne ringen – 1 eetlepel olijfolie – 1 teentje knoflook in plakjes – 350gr spinazie – 1 snuifje muskaatnoot – citroensap – scheutje slagroom(eventueel) – 4 eieren – 1 eetlepel olijfolie

Bereiding:

Snij het brood in repen, bak deze op een laag vuur bruin en krokant in de boter.

Roerbak de uienringen zacht in de olijfolie. Voeg dan de knoflook toe en de uitgelekte spinazie. Roerbak verder op een hoog vuur totdat deze geslonken is. Maak op smaak met peper, zout, nootmuskaat, wat citroensap en eventueel wat room.

Bak de eieren zonder deksel op de pan snel in de olijfolie.

Serveer de eieren met de spinazie en de croutons, zout en peper.

 

 

16:17 Gepost door Colombine in Eiergerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.