30-05-17

Brochette van kip met koriander, verse munt en limoen

 

 

2 personen – Bereidingstijd: 2h30

Benodigdheden: 2 kipfilets – 1 limoen – 1 ui – koriander – munt – zonnebloemolie – peper & zout

Bereiding:

  1. Maak een marinade: pers de limoen uit. Voeg er de gehakte koriander en munt bij. Doe er wat zonnebloemolie bij. Meng dit goed. Kruid de marinade met peper & zout.
  2. Snij de kipfilets in gelijke blokjes. Giet er de marinade over en laat alles 2 uur trekken.
  3. Steek de stukken kip na het marineren afgewisseld met stukjes ui op een brochettestok. Laat de brochettes zachtjes garen op de barbecue.

Lekker met couscous en tzatziki

14:28 Gepost door Colombine in Barbecue | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.