14-05-17

Rundstartaar op zijn Italiaans

 

2 personen

Benodigdheden: 350gr rundersfilet – 1 kleine rode ui, heel fijn gesneden – 6 blaadjes basilicum, fijn gesneden – ¼ t( 60 ml) geraspte parmezaan – ¼ koffielepel Sambal Oelek – 1 koffielepel pesto van zongedroogde tomaatjes – 2 zongedroogde tomaatjes, fijn gesneden -  1 koffielepel citroensap(of azijn) – 1 soeplepel olijfolie – peper & fleur de sel

Bereiding:

  • De rundsfilet zo fijn mogelijk hakken. Het kan ook met een gehaktmolen natuurlijk.
  • De fijngesneden ui, basilicum en geraspte parmezaan mengen met het vlees.
  • Een mengsel maken de olijfolie en het citroensap. Goed mengen gedurende enkele seconden. Dit toevoegen bij de tartaar alsook de Sambal Oelek, de pesto en de zongedroogde tomaatjes.
  • Peper & zout toevoegen. Gedurende 15 à 30 minuten laten rusten in de koelkast

Lekker met frietjes en een salade enkel met rucola of toch zeker gemengde sla met rucola.

 P.S.: voor diegene die geen kaas lusten, kan de parmezaan weg gelaten worden.

 

 

15:06 Gepost door Colombine in Rundvlees | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.