21-04-17

Tomaten gevuld met tonijn, maïs en olijven

 

 

 

2 personen – Bereiding: 20 min

Benodigdheden: 2 grote tomaten – 5 zwarte olijven zonder pit en in kleine stukjes gesneden – 1 klein doosje maïs – 1 doos tonijn naturel – enkele blaadjes basilicum fijn gesneden – vinaigrette – peper & zout

Bereiding:

  • Snij van elke tomaat het kapje af. Haal het hart van de tomaat eruit en bewaar het. We gebruiken dit nadien in de farce.
  • In een grote slakom de fijn gesneden olijven mengen samen met de tonijn en de maïs. De vinaigrette toevoegen. Nog eens mengen. De fijngesneden basilicum toevoegen. Kruiden met peper & zout.
  • Op het laatste vul je de tomaten met de farce. Het kapje er terug opzetten.

Lekker met geroosterd brood.

14:24 Gepost door Colombine in Slaatjes(lichte gerechten) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Post een commentaar