15-04-17

Omelet met kerstomaten, parmezaan en piment d’Espelette

 

 

2 personen – Voorbereiding: 10 min – Bereiding: 10 min

Benodigdheden: 4 eieren – boter – 10 kerstomaatjes – 3 takjes peterselie – 3 soeplepels zure room – piment d’Espelette in poeder – gemalen parmezaan – peper & zout

Bereiding:

  • De kerstomaatjes afspoelen en in 2 snijden. De peterselie wassen en fijn knippen.
  • De eieren kloppen, room, peterselie en piment d’Espelette toevoegen(naar eigen behoefte). Kruiden met peper & zout.
  • Een pan opwarmen. Een beetje boter erin laten smelten. De eieren toevoegen.
  • De omelet laten gaar komen op een zacht vuur. Eens de omelet begint vast te komen, de kerstomaten toevoegen en bestrooien met parmezaan.

Lekker met geroosterde driehoekjes van brood zonder korst.

15:35 Gepost door Colombine in Eiergerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.