03-04-17

Gevulde paprika met gehakt

 

 

 

 

 

2 personen

Benodigdheden: 2 paprika’s(om het even welk kleur) – 1 ui, fijngesnipperd – 1 blik gepelde tomaten in blokjes(400gr) – 350 gr gehakt – 1 geperst teentje knoflook – enkele druppels tabasco – snuifje zout – ½ koffielepel Provençaalse kruiden – 1 eetlepel paneermeel – 3 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Snijd ongeveer 2 cm onder het steeltje van de paprika’s een kapje af, verwijder de zaadjes en leg de kapjes opzij. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s.

Meng het gehakt met de fijngesnipperde ui + look + tabasco + zout + Provençaalse kruiden + paneermeel.

Vul elke paprika met gehakt.

Snij het steeltje uit het kapje en plaats het kapje terug op de paprika.

Verwarm de oven voor op 220°C

Meng het tomatenvlees met de olijfolie, breng op smaak met peper & zout.

Giet de tomatensaus in een ovenschotel en schik hierin de gevulde paprika’s met gehakt.

Plaats de schotel in de oven gedurende 30 minuten op 220°C

 

11:17 Gepost door Colombine in Varkensvlees | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.