21-03-17

Merguez met zongedroogde tomaatjes en rucola

 

 

 

 

 

 

 

 

2 personen – Bereidingstijd: 30minuten à 1 uur

Benodigdheden: 300gr merguezworst – 1 potje kruidenkaas met look of 3 kleine porties – 375gr aardappelen – 50gr rucola – ½ potje zongedroogde tomaatjes in olie – olijfolie(of boter) – peper & zout

Bereiding:

  • De aardappelen schillen en in stukken snijden
  • De zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes snijden
  • De rucola fijn knippen
  • Meng de tomaten en de rucola samen met 1 eetlepel olie van de tomaten.
  • Kook de aardappelen gaar en prak ze met een vork
  • Meng de tomatenmengeling samen met de puree. Voeg de kruidenkaas toe en schep goed om. Kruid met peper en zout
  • Bak de merguez in boter of olie. Serveer met de puree.

 

 

15:06 Gepost door Colombine in Lamsgerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.