21-06-11

Papardelle met scampi’s en notensla

 

 

2 personen

Benodigdheden: 250g papardelle(lange brede linten pasta) – 30 scampi’s– 50g notensla(roquette) – 50 g Boursin met look en fijne kruiden – Parmezaan krullen – 2 dl lichte room – 100g zongedroogde tomaatjes + 1 soeplepel van de olie van de tomaatjes – peper & zout

 

Voorbereiding:

·         De zongedroogde tomaatjes in kleine stukken snijden en mengen samen met de Boursin en de lichte room. Peper en zout toevoegen voor de smaak. Alles goed mengen.

·         De scampi’s laten ontdooien en pellen. Enkel het staartje eraan laten.

Bereiding(10 min):

·         De papardelle laten koken in 2,5 l kokend water lichtjes gezouten.

·         Ondertussen de scampi’s bakken in de soeplepel olie van de zongedroogde tomaatjes gedurende 5 minuutjes en nu en dan omdraaien.

·         De mengeling met Boursin er door mengen.

·         De papardelle laten uitlekken en toevoegen aan de scampi’s. Alles goed mengen.

Op het laatste de notensla toevoegen en goed mengen.

Opdienen en versieren met de Parmezaan krullen.

15:08 Gepost door Colombine in Pastagerechten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

scampis met parmezaan

Gepost door: marijke callewaert | 28-08-11

De commentaren zijn gesloten.